Sociální demokraté Jiřího Paroubka po všech jednáních a hlasováních a soudech předčasné volby nechtějí. Dohody s ostatními stranami prostě a jednoduše vypověděli pár hodin předtím, než se měla rozupustit sněmovna a prezident měl vyhlásit termín nových voleb. Proč, když ještě nedávno Paroubek tvrdil, že volby musí být co nejdřív, že musí být dokonce v říjnu a ne v listopadu? Odpověď se možná skrývá v nejnovějším interním průzkumu Paroubkova volebního týmu.

Před psaním nějakého komentáře jsem si otevřel svůj Facebook a zjistil, že možná ani nemá smysl něco psát. Statusy mých facebookových přátel toho byly plné. Takže tohle jsou jejich první reakce k úternímu dílu krize českých politiků (dříve politická krize):

Paroubek! Paroubek!! Paroubek!!! STEM! STEM!! STEM!!!

co je to za klauni?!

„já vám to říkal!“ „já vám to říkal!“ a tloukl o stůl občanským průkazem...

některá vybraná díla Josepha Hellera: Closing Time, Something Happened, No Luughing Matter, God Knows, Catch-22. A to všechno stihly socky v čele s Jyrkou napsat během pár hodin. Klobouk dolů!!!

takže jako Drupi jede zase domu???!!!

Rekl bych, ze se nam rysuje skutecna politicka krize. Nebude to hezke a nauci nas to tohle oblibene slovo pouzivat do budoucna opatrneji.

ty voe to je bordel republika!

Cyril S.: My si z lidí nechceme dělat legraci. No dyť jo. Vy si z nich děláte prdel

Tak hlavně, že je stabilita, ne?

Vzpomínáte, co napsal server iHNed.cz o Jiřím Paroubkovi v srpnu 2007? (mrk mrk)

... Jyrka Paroubek přerušuje kampaň socanů a "omlouvá se všem, kteří se těšili" na setkání s ním a jeho oranžovou demagogií. TY VOLE

dneska samý dobrý zprávy: situace romů v česku se lepší, volby nebudou, nizozemsko má atomovku, sparta umí hrát fotbal...jsem zvědav, co příjde zítra

že vás to ještě baví se takhle rozčilovat....rozbila se nám flexa a potřebuju něco svařit....

 

Více není prozatím třeba.

Děkuji všem svým facebookovým přátelům za dodání emocí.

Pozn. Všem, kterých se dotkne jistá míra vulgarity, se omlouvám. Mí facebookoví přátelé své statusy nepsali pro čtenáře iHnedu. Jsou vzdělaní a slušní lidé a jen síla události je tu a tam vedla k použití ostřejšího výrazu.